Autentificare    Forum    Căutare    FAQ
Medicland

Prima pagină » Regulament de utilizare
 Pagina 1 din 1 [ 1 mesaj ] Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Termeni si conditii
 Mesaj Scris: Joi Oct 23, 2014 9:15 am 
Neconectat
Site Admin

Membru din: Dum Oct 19, 2014 1:57 pm
Mesaje: 15
Foarte multe persoane care acceseaza acest site, omit sa citeasca Termenii si conditiile de utilizare ale forumului telenovele.org. Prin adaugarea lor aici, speram ca utilizatorii sa le citeasca cu atentie.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A FORUMULUI TELENOVELE.ORG

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Folosirea acestui forum, apartinand site-ului telenovele.org (disponibil la adresa http://telenovele.org) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administrator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment . In cazul in care nu sunt de acord cu, conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea forumului.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Site-ul telenovele.org ofera utilizatorilor prin intermediul acestui forum, o serie de mijloace de comunicare, informatii si stiri. Administratia telenovele.org nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, telenovele.org nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de telenovele.org pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate de catre telenovele.org dvs. acceptati ca nu veti actiona in instanta administratia acestui acest site.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pe forum. In cazul in care administratia telenovele.org are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor telenovele.org. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe internet folosind serviciile telenovele.org. Administratia telenovele.org nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii acestui site.

ACORD DE CONFIDENTAILITATE
In cazul serviciului de mesaje private de pe acest forum, telenovele.org intelege sa respecte faptul ca mesageria privata este un proces privat intre utilizator si destinatarul mesajelor. Administratia telenovele.org va respecta privatiunea mesajelor personale ale utilizatorului, si nu le va edita, modifica sau intercepta sub nici o forma. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) telenovele.org isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.

CONTUL DE PE FORUM, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA
Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, administratia telenovele.org nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Administratia telenovele.org nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

RASPUNDEREA UTILIZATORILOR
Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator contul sau de pe acest forum, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

INCHEIEREA ACORDULUI
Administratia telenovele.org isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, telenovele.org isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. In cazuri exceptionale, telenovele.org isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.


Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
 
 Pagina 1 din 1 [ 1 mesaj ] 
Prima pagină » Regulament de utilizare


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

 
 

 
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
Translation/Traducere: phpBB România