Autentificare    Forum    Căutare    FAQ
Medicland


 Pagina 1 din 1 [ 14 mesaje ] Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Lun Feb 09, 2015 5:29 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Titlu Original:Triunfo del Amor

Distributie:
Maite Perroni – Maria Desamparada Iturbide Guiterrez de Sandoval, protagonista
William Levy – Max Sandoval Guiterrez Montenegro, protagonist
Victoria Ruffo – Victoria Guiterrez de Sandoval, co-protagonista
Osvaldo Rios – Osvaldo Sandoval, co-protagonist
Diego Olivera - Juan Pablo Iturbide Montejo, co-protagonist
Daniela Romo – Bernarda Montejo de Iturbide, antagonista principală
Dominika Paleta - Ximena de Alba, antagonista
Guillermo García Cantú - Guillermo Quintana, antagonist

Anul de productie: 2010

Tara de productie: Mexic
Descriere:
Victoria este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri din Mexic. Ea locuieşte într-o vilă elegantă cu soţul ei, Osvaldo, un actor celebru, şi cu cei doi copii ai lor, Fernanda şi Maximiliano, fiul lui Osvaldo dintr-o căsătorie anterioară. Se poate spune că Victoria este o adevărată femeie de succes, dar nu întotdeauna a fost aşa. În tinereţea sa, a lucrat ca servitoare pentru Bernarda, o fanatică religioasă al cărei fiu, Juan Pablo, studia pentru a deveni preot.

Cei doi s-au îndrăgostit şi s-au dăruit unul altuia, iar când Victoria a aflat că este însărcinată, Juan Pablo se întorsese deja la seminar, iar Bernarda a dat-o afară din casă. Victoria a născut singură o fetiţă, dar trei ani mai târziu, Bernarda, în încercarea de a scăpa de Victoria şi de fiica ei, a provocat un accident în urma căruia tânăra a ajuns la spital, iar fetiţa la orfelinat.

De atunci, Victoria nu a încetat să-şi caute fiica, dar încercările sale nu au avut succes. 20 de ani, la casa de modă a Victoriei apare o tânără, pe nume Maria Desamparada, pe careVictoria o angajează ca model, iar în scurt timp, Maria ajunge modelul ei de top.

Totuşi, Victoria este geloasă, deoarece este convinsă că fata cochetează cu soţul ei, iar de aceea o umileşte şi o tratează cu dispreţ. De fapt, Maximiliano, fiul ei vitreg, este cel careîncearcă să o seducă pe Maria, pentru a se distra, şi îi ascunde adevărata sa identitate.

Curând însă, Maximiliano îşi dă seama că Maria Desamparada este o fată sinceră şi inocentă şi se îndrăgosteşte cu adevărat de ea. La scurt timp, Maria află că este însărcinată şi înainte să apuce să-i spună lui Max, acesta îi mărturiseşte că este logodit cu Ximena şi trebuie să se căsătorească cu ea pentru că aceasta aşteaptă un copil.

Pentru că se simte trădată, Maria îi ascunde sarcina şi pleacă. Când Victoria află de relaţia ei cu Max, face cea mai mare greşeală din viaţa ei: o acuză că vrea să pună mâna pe acesta cu orice preţ şi o dă afară, tratând-o în acelaşi fel în care Bernarda a făcut-o cu ea cu ani în urmă, fără să ştie că îşi alungă propria fiică.

Victoria se întâlneşte cu Juan Pablo, care acum este preot şi îi dezvăluie că au avut un copil împreună, iar Bernarda a ştiut întotdeauna acest lucru. Juan Pablo este distrus de veşti, îi cere iertare şi îi promite că nu va avea pace până când nu-şi va găsi fiica.

Când o cunoaşte pe Maria Desamparada, Juan Pablo o simpatizează şi devine sfătuitorul ei, dar când este pe cale de a afla cine este ea cu adevărat, Bernarda îi spune tot adevărul sub taina spovedaniei, iar Juan Pablo este obligat să nu mai spună acest lucru nimănui. Între timp, Maximiliano se căsătoreşte cu Ximena, şi ignoră faptul că fiul pe care aceasta îl aşteaptă nu este al lui.

Pe de altă parte, Osvaldo se simte abandonat de Victoria şi o înşeală cu Linda, o prietenă a Mariei. Această relaţie este o lovitură teribilă pentru Victoria, care atunci când află, îl dă afară din casă pe Osvaldo.

Astfel, în scurt timp, vieţile Victoriei şi ale tuturor celor din jurul ei par a se destrăma, şi numai speranţa că iubirea va triumfa în final îi poate determina să meargă mai departe.


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Lun Feb 09, 2015 5:40 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Afisul serialului

Imagine

Protagonistii serialului
Imagine

Triumful dragostei
Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Vin Feb 20, 2015 6:38 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Date despre protagonisti:

William Levy

William Gutiérrez Levy (n. pe 29 august 1980 în Cojímar, Havana, Cuba) este un actor cubanez. Părinții săi sunt cubanezi, Carlos Gutiérrez și Barbara Levy.
Biografie
S-a născut în Cojímar la 7 km de Havana, capitala Cubei, loc în care și-a petrecut copilăria, așadar cu două luni înainte de a împlini 15 ani părăsește Cuba împreună cu mama sa (însărcinată la acea vreme cu fratele său Jonathan), sora sa Barbara și tatăl vitreg. A avut șansa să plece în mod legal din țară, tatăl său vitreg fiind deținut politic a fost repartizat în S.U.A. având dreptul să-și ia familia cu el. Tatăl său biologic nu s-a îngrijit de el, încă de când era mic. Cât timp a stat în Cuba se vedeau de maxim două ori pe an. A făcut baseball de performanță și așa a primit bursă pentru a merge la facultate, studiind 2 ani de "Administrare de afaceri", însă a renunțat pentru că nu avea bani să își plătească al treilea an de studiu. Și-a început cariera în modeling prin agenția Next Modeling din Miami Beach. În 2003, datorită reality-show-ului "Protagonistas de novela II", a cunoscut-o pe mama copiilor săi (Christopher Alexander născut pe 13 martie 2006 și Kaylie, născută pe 6 martie 2010), actrița mexicană Elizabeth Gutierrez. Cei doi actori și-au început carierele efectiv împreună. Când William a început să lucreze în Mexic, presa a început să facă speculații asupra relației celor doi, încât au avut loc nenumărate desparțiri și împăcări.
Carieră
Și-a început cariera o dată cu reality-show-urile "Protagonistas de novela II", și "Isla de la tentación", realizate și difuzate în Miami, Florida. A studiat actorie în Los Angeles, Miamiși Mexic. Înainte de a fi actor, a lucrat în lumea modelingu-lui, lucru care nu i-a plăcut în mod deosebit, văzându-l doar ca pe o poartă către actorie. Deși a fost fascinat de cinematecă și actorie încă de mic, credea că va ajunge să facă parte din echipa națională de baseball a Cubei, având în vedere că sportul mereu a făcut parte din viața sa. Însă n-a fost deloc așa, se pare că mai devreme sau mai târziu decât și-a dorit, norocul i-a surâs, iar în 2005 i s-a oferit primul rol într-o telenovelă realizată în Miami. „Olvidarte Jamás" este prima telenovelă în care William a apărut, interpretând personajul Gérman. Apoi în 2006 i s-a prezentat o a doua ofertă, telenovela „Mi vida eres tú”, realizată tot în Miami, iar personajul său era un tânăr cuceritor pe nume Fedérico. A studiat teatru pentru prima dată în anul 2005 cu piesa de teatru "La nene tiene tumbao", operă de teatru ce s-a desfășurat în San Juan, capitala Puerto Rico. Cariera sa cinematografică a început în anul 2008 cu pelicula "Retazos de vida", filmările având loc în Guayaquil, Ecuador. Poarta către Hollywood i s-a deschis în anul 2012, odată cu serialul Single Ladies și emisiunea la care a fost participant, și anume Dancing with the Stars.


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Vin Feb 20, 2015 6:57 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
O poza care ne aminteste de vara... ;)
William si copii sai

Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Vin Feb 20, 2015 7:31 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Maite Perroni

Biografie

Maite s-a nascut in Mexic,dar a crescut in Guadalajara, unde a locuit aproximativ 12 ani. Maite are doi frați : Adolfo, cu trei ani mai mic și Francisco (Paco), cu nouă ani mai mic.
A urmat studii de actorie la CEA (Centro de educación artística) aparținând canalului de televiziune Televisa timp de 3 ani și a absolvit cursurile în 2003.
A debutat ca actriță în Rebelde, unde a interpretat rolul Lupitei, o fată umilă care are șansa de a intra la Elite Way School, unul dintre colegiile cele mai prestigioase din Mexic. Formația RBD s-a format în timpul telenovelei, în anul 2004, avându-i ca membri pe Maite alături de Dulce María, Christian Chávez, Anahí, Christopher von Uckermann și Alfonso Herrera, și a reprezentat un fenomen în America Latină, Statele Unite și Europa. Din păcate, grupul RBD s-a destrămat la sfarșitul anului 2008, susținând un ultim concert la Madrid pe data de 21 decembrie 2008.Apoi a filmat pentru alte seriale si in prezent s-a lansat solo pe plan muzical.

Filmografie
• Rebelde (2004-2006) 440 de episode; rol: "Lupita" Guadalupe Fernández - Protagonistă
• RBD: La Familia (2007) 13 episoade; rol: May - Protagonistă
• Lola, Erase Una Vez (2007)-participare speciala,ea insasi
• Cuidado con el Angel (2008-2009) 195 de episoade; rol: Maria de Jesus "Marichuy" Velarde de San Roman/Alejandra Robles/Lirio - Protagonistă
• Mi Pecado(2009); rol: Lucrecia Córdoba - Protagonistă
• Mujeres Asesinas;(2010)rol:Estela Blanco (Las Blanco, Viudas) Un episod
• Cena de Matrimonios (2010);teatru;rol:Elisa
• El Triunfo Del Amor (2010-2011};rol:Maria Desamparada-Portagonista
• Cachito de Cielo (2012),rol:Renata Landeros Protagonista
• La Gata (2014);rol:Esmeralda


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Vin Feb 20, 2015 7:41 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Aici sunt cateva melodii cantate de frumoasa noastra actrita:

«Esta Soledad» (Cuidado Con El Ángel)
«Solo Contigo» (Cuidado Con El Ángel)
«Separada de Tí» (Cuidado Con El Ángel)
«Mi Pecado» feat Reik (Mi Pecado)
«Será Mi Pecado Ser Mujer» (Mi Pecado)
«A Partir de Hoy» feat Marco Di Mauro (Triunfo del Amor)
«Te Daré Mi Corazón» (Cachito de Cielo)


Imagine

Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Dum Mar 01, 2015 1:32 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Buna ziua,
a sosit 1 Martie si pe acest topic cu urari de sanatate si fericire!

Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Vin Mar 13, 2015 6:06 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Actrita Maite Perroni a fost remarcata intr-un sondaj lansat de către site-ul TC Candler, ca fiind a 10-a de pe lista celor mai frumoase 100 de chipuri din lume.
Pentru a treia oară consecutiv, cantareata apare, de asemenea, ca singura mexicana din lista, dar de data aceasta a urcat destul de multe locuri urmand sa fie introdusa pe locul zece.
Prima dată, Maite a fost inclusă pe locul 92, în 2013 a fost pe 67, iar de această dată apare pe primele locuri in “The 25th Annual Independent Critics List of the 100 Most Beautiful Faces – 2014”.
Cantareata imparte pozițiile de vârf cu staruri ca Lupita Nyong'o, Emma Watson, Emilia Clarke și cântăreață sud-coreean Nana.
Pentru prima dată, acest număr a inclus barbati, printre care sunt Diego Boneta, Gael Garcia Bernal, Javier Bardem, William Levy și jucătorii Iker Casillas și Gonzalo Iguaín.


Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Mar Apr 07, 2015 6:33 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Pizza time!
William si comorile sale

Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Mie Apr 22, 2015 6:39 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
10 lucruri mai putin cunoscute despre Maite Perroni!

1. Are doi frati mai mici cu trei, respectiv noua ani mai mici decat ea, Adolfo si Francisco.

2. Marea ei slabiciune este ciocolata si recunoaste ca nu se poate abtine sa nu manance cel putin o tableta zilnic.

3. A urat fizica la scoala, dar i-a placut in schimb istoria.

4. Este claustrofobica, adica se teme de spatiile inchise.

5. Motto-ul ei este: "Incearca sa atingi luna, iar daca nu vei reusi, oricum vei fi aproape de stele".

6. La 11 ani a furat masina tatalui ei si a plecat sa se plimbe cu unul dintre frati.

7. Spune ca este o persoana foarte romantica.

8. Ii place foarte mult muzica lounge sau chillout.

9. Filmele ei preferate sunt dramele .

10. Cel mai mare vis al sau este sa joace intr-un film al lui Pedro Almodovar.


Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Joi Apr 30, 2015 6:41 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Cinci secrete din culisele telenovelei “Triumful dragostei”

1. Personajul Linda, interpretat de actrita Dorismar, a suferit un accident fatal in telenovela, pentru ca telespectatorii au cerut eliminarea acesteia din poveste.
“Vrem sa renuntam la personajul ei, pentru ca targetul nostru este alcatuit, in proportie de 68%, din publicul feminin. Astfel, ambitia Lindei i-a adus sfarsitul in telenovela, pentru ca publicul nu a vrut sa o mai vada”, a afirmat producatorul Salvador Mejia.

2. William Levy a fost considerat vinovat de despartirea lui Maite Perroni de Carlos de la Mota, iubitul ei din acea perioada.

In legatura cu acest subiect, William a spus la vremea respectiva urmatoarele: “Nu am nicio legatura cu cele intamplate. Daca vreti sa aflati motivele despartirii, intrebati-i pe ei. Barfele de acest fel nu sunt genul meu”.

3. Pablo Montero, care joaca rolul gradinarului Cruz, s-a intors la compania Televisa, dupa ce a trecut printr-o perioada grea in viata lui personala.

Actorul si-a pierdut fratele, pe Oliver Montero, intr-un accident de masina si a fost arestat, dupa ce a fost prins cu cocaina asupra lui.

4. Moartea lui Juanjo (Cuauhtemoc Blanco), fiul personajului Milagros, a scazut cu mult numarul de telespectatori care urmareau telenovela. Astfel ca, producatorul Salvador Mejia a decis sa-l reintroduca in serial, modificand scenariul initial.

5. Melodia “Tres palabras”, cantata de Luis Miguel, a fost genericul telenovelei “Triumful dragostei” pe o perioada determinata de timp, pentru ca versurile acesteia nu reflectau drama din serial.

Cantecul “Mujer de Sol” era planul de rezerva al lui Salvador, in cazul in care publicul nu era de acord cu piesa aleasa initial.


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Joi Apr 30, 2015 7:17 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Cruz

Imagine

Doamna Milagros, Linda si Juanjo

Imagine


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Sâm Mai 09, 2015 7:30 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
In acest video Maite Perroni anunta ca va fi protagonista intr-un nou film "Antes muerta que lichita". Ea declara ca este foarte emotionata, dar in acelasi timp si foarte nerabdatoare sa inceapa filmarile.
Eu ii urez mult noroc si sper sa aiba acelasi succes ca in telenovela "Triunfo del amor" !


https://www.youtube.com/watch?v=xxsr8SadOJM


Sus 
 Subiectul mesajului: Re: Triunfo del Amor - comentarii
 Mesaj Scris: Mar Mai 26, 2015 7:30 pm 
Neconectat

Membru din: Lun Oct 27, 2014 5:47 pm
Mesaje: 183
Cantecul "Vas A Querer Volver" (Maite Perroni) este nominalizat in 3 categorii ale "Premiilor Juventud" :
*Mejor Tema Novelero
*Mi Ringtone
*Canción Corta-Venas

https://www.youtube.com/watch?v=wXyQbHfdPqw


Sus 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
 
 Pagina 1 din 1 [ 14 mesaje ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

 
 

 
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
Translation/Traducere: phpBB România